avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract presedinte ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract presedinte ONG

Buna ziua,

As dori sa stiu daca un presedinte al unui ONG poate fi antrenor al clubului fara contract de voluntariat sau de munca.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:57, 14 Aprilie 2018
Nu.
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atributiile unui antrenor sunt prin natura lor unele de efectuare de acte materiale, nu incheiere de acte judirice sau reprezentare, deci antrenorul este un prepus, pe cand presedintele in calitatea de presedinte este in primul rand un mandatar, Prin urmare prin natura ei, functia de presedinte nu poate avea printre atributii cele specifice de antrenor, Presedintele poate fi si antrenor dar cumuland si functia de antrenor, deci va avea doua calitati distincte. Daca actioneaza neremunerat i se face contract de voluntariat, daca actioneaza remunerat va trebui contract de munca. Si vor trebuie masuri de neutralizare a conflictului de interese, adica altcineva din Consiliul Director sa fie insarcinat cu conducerea si controlul ierarhic a antrenorului, ca sa nu fie presedintele propriul sef,,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte antrenor club sportiv andreicallatis andreicallatis Daca sunt presedintele clubului soortiv de drept privat cu personalitate juridica, si antrenor in acelasi timp, cum rezolv problema contractului de munca. ... (vezi toată discuția)
Procura speciala ong costybracon costybracon Buna ziua Sunt voluntar la o Asociatie nonprofit, presedintele asociatiei calatoreste foarte mult, este cetatean britanic, Dansul ar dori sa facem o procura ... (vezi toată discuția)
Functia de presedinte executiv ioanaturean ioanaturean Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie: In cadrul unui ONG exista functia de Presedinte Executiv si daca da, acesta poate sa fie remunerat pe baza ... (vezi toată discuția)