avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate sa primesc cu suspendare daca sunt recidivist?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate sa primesc cu suspendare daca sunt recidivist?

Buna ziua am și eu o întreb am condus fara permis și sunt recidivist se poate sa primesc la contestație o pedeapsa cu suspendare daca in instanta mi.a dat un an cu executare??? Aștept răspunsul cat mai repede cu putinta.
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
nrafiroiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: nrafiroiu , utilizator 16:57, 21 Iunie 2018
Ce condamnare anterioara aveati? Ati savarsit infractiunea in termenul de supraveghere?
Am avut proxenetism am făcut 4ani inchisoare

nrafiroiu a scris:

Buna ziua am și eu o întreb am condus fara permis și sunt recidivist se poate sa primesc la contestație o pedeapsa cu suspendare daca in instanta mi.a dat un an cu executare??? Aștept răspunsul cat mai repede cu putinta.

As vrea sa știu dacă cu un avocat bun as putea sa îmi iau cu suspendare acum . Că am făcut contestație. Că la instanța mi.a dat un an cu executare.
Daca sunteti in stare de recidiva, nu aveti sanse.
Făceam 5ani in decembrie de când m-am eliberat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidiva Sergiu88 Sergiu88 Am recidivat la aproape un an de la terminarea probațiunii! Menționez că am fost oprit de organ abilitat, pt conducerea unui autovehicul fără permis de ... (vezi toată discuția)
Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare picika picika buna in februarie 2011 am fost condamnat 10 luni inchisoare cu suspendare....intre timp am avut un alt proces si in martie 2011 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)