avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Împuternicire
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Împuternicire

Buna ziua , aveti idee daca la momentul acesta intr-o procura pe care soțul mi-o trimite pentru a-i ridica o cartela cu același nr de telefon întrucât el este plecat din tara si a pierdut-o, in procura se mai menționează datele cu caracter personal?serie si nr de buletin,CNP?sau se mai poate primi o cartela cu același nr de telefon si printr-o alta modalitate,sau doar cu o procura mai este posibil?astept răspunsul d-voastră cat de repede posibil,va multumesc,o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Ellena_str , utilizator 11:52, 21 Iunie 2018
Bună dimineața. Cred că cel mai ok este să luați legătura cu operatorul în cauză și să vedeți propriile cerințe, în funcție de tipul cartelei, abonament sau prepay...
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Ionut.ion, utilizator
Va multumesc pt promptitudinea cu care ati raspuns,o zi buna va urez!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de catre operatorul de telefonie mobila a nr de telefon dupa rezilierea contractului crisstina_ crisstina_ Buna ziua!Acum 3 ani am facut un abonament la un operator de telefonie mobila trecand nr de pe cartela prepay pe abonament.Recent mi-am reziliat contractul cu ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)