avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Motive predare-preluare gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Motive predare-preluare gestiune

Va rog sa-mi spuneti, ce motive pot invoca pentru predarea gestiunii (mijloace fixe), in ideea ca imi voi da demisia de la firma la care lucrez in prezent si fiind valori foarte mari (cladiri, mobilier) doresc sa preia altcineva gestiunea? Desemnarea gestionarului si preluarea gestiunii se poate face numai din momentul in care imi dau demisia sau se pot invoca si alte motive, stiind ca aceasta predare-primire de gestiune implica un timp pe care nu-l mai am (vreau sa plec definitiv din tara)? Precizez ca in prezent nu detin nici o functie, la vremea cand a fost preluata gestiunea eram pe post de sef serviciu, desfiintat ulterior prin reorganizarea firmei.
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
alexcs_1, utilizator

Alte discuții în legătură

Demisie gestionar aurorao aurorao Un gestionar de bunuri materiale si mijloace fixe si-a dat demisia. Nu exista in unitate persoana care sa preia gestiunea, toti refuza. Cum procedeaza ... (vezi toată discuția)
Buna seara! mi am depus demisia de la o școală din funcția ... MARIUS MEG MARIUS MEG Buna seara! Mi am depus demisia de la o școală din funcția de administrator patrimoniu, si trebui să predau inventarul si bunurile aflate în gestiune, s a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)