avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Mi am depus demisia de la o școală din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Mi am depus demisia de la o școală din funcția ...

Buna seara! Mi am depus demisia de la o școală din funcția de administrator patrimoniu, si trebui să predau inventarul si bunurile aflate în gestiune, s a făcut o comisie de preluare a inventarului si a gestiunii formată din 5 membri dar nimeni nu vrea sa preia, ce sa intamplat in acesta situatie daca mi a fost aprobată demisia cu acordul părților și contractul meu de munca a încetat dar nimeni nu a preluat inventarul si gestiunea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:50, 19 Decembrie 2020
"demisia cu acordul părților"....nu exista asa ceva in legislatie.

Potrivit legislatiei, dacă nu a fost numit un gestionar, conducătorul institutiei va desemna un angajat căruia i se va preda gestiunea şi care va gestiona bunurile pe o perioadă de cel mult 60 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie gestionar aurorao aurorao Un gestionar de bunuri materiale si mijloace fixe si-a dat demisia. Nu exista in unitate persoana care sa preia gestiunea, toti refuza. Cum procedeaza ... (vezi toată discuția)
Refuz preluare obiecte inventar la plecarea salariatului. pytyck pytyck Buna ziua! La plecarea din societate un salariat a vrut sa predea obiectele de inventar, dar nimeni nu a vrut sa le preia. Cine trebuie sa preia inventarul si ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune bimbogo bimbogo Buna seara, Am fost angajat pe postul de gestionar aproape 9 ani, de curand am hotarat ca nu mai vreau sa practic aceasta meserie si mi-am depus demisia. ... (vezi toată discuția)