avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz preluare obiecte inventar la plecarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz preluare obiecte inventar la plecarea salariatului.

Buna ziua!
La plecarea din societate un salariat a vrut sa predea obiectele de inventar, dar nimeni nu a vrut sa le preia. Cine trebuie sa preia inventarul si cum se rezolva aceasta problema? Multumesc anticipat de ajutor!
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
pytyck, utilizator
Cel mai recent răspuns: pytyck , utilizator 07:29, 23 Octombrie 2018
Predarea-primirea gestiunii de bunuri materiale se face între gestionarul care preda şi cel care primeşte, pe baza dispoziţiei scrise a angajatorului

Dacă nu a fost numit un gestionar, angajatorul va desemna un angajat căruia i se va preda gestiunea şi care va gestiona bunurile pe o perioadă de cel mult 60 zile.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare gestiune papillon papillon Buna seara! In calitate de sef de magazin trebuie sa preiau o gestiune, insa la inventar nu am fost lasat sa particip venind o echipa speciala de la centru ... (vezi toată discuția)
Demisie gestionar aurorao aurorao Un gestionar de bunuri materiale si mijloace fixe si-a dat demisia. Nu exista in unitate persoana care sa preia gestiunea, toti refuza. Cum procedeaza ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune bimbogo bimbogo Buna seara, Am fost angajat pe postul de gestionar aproape 9 ani, de curand am hotarat ca nu mai vreau sa practic aceasta meserie si mi-am depus demisia. ... (vezi toată discuția)