avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionare anticipata

Buna ziua,
Ma nevoie de o informatie asa ca va multumesc anticipart!

O persoana (seful meu) care a depus dosar de pensionare - anticipat poate sa revina in campul munci (aceeasi institutie si post) o data ce a venit decizia de pensionare!! ( a facut inventarul si tot )

O zi buna !
Cel mai recent răspuns: ContSters53045 , utilizator 12:28, 3 Noiembrie 2009
In caz de pensionare anticipata, nu poate cumula pensia cu salariul.
Poate reveni in activitate numai daca renunta la pensia anticipata.
Nu [art.91 ali.1, lit.b) coroborat cu art.5 alin.1, pct.I din legea 19/2000].
Sincer nu vreau sa se intoarca, dar amentinta ca se intoarce cu intenti nu tocmai ortodoxe pt noi toti (dumnealui are ceva probleme de personalitate)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata cami74 cami74 Buna ziua! Doresc sa ma pensionez anticipat, dar sunt si persoana fizica autorizata ( PFA) pe care deocamdata nu am activitate, dar intentionez sa incep ... (vezi toată discuția)
Interdictie cu,u, pensie cu salariu pt pensie anticipata alcaz alcaz Sunt pensionat anticipat de 2 ani (cu anticipatie de 5 ani), data la care SE INTERZICEA cumulul pensiei cu un salariu, indiferent de unde. ERai obligat sa ... (vezi toată discuția)
Activitate dupa pensionare ROSIN ROSIN Am 54 ani si sunt in activitate la o firma cu capital privat. Intrunind conditiile de pensionare anticipata , as vrea sa-mi continui activitatea cu carte de ... (vezi toată discuția)