avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comportament abuziv angajati urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comportament abuziv angajati urbanism

In urma cu cativa ani tatal meu a solicitat un certificat de urbanism pentru o parcela aflata in proprietate. A realizat 2 solicitari si nu a primit nici un raspuns iar a III-a oara cand m-am prezentat eu cu o noua solicitare mi-au spus in bataie de joc ca nu stiu ce se intampla de se tot pierd cererile noastre. Ar trebui sa fac sesizare la politie pentru comportament abuziv? O alta inrebare: De cateva luni am solicitat inca o data un certificat de urbanism pentru aceasta parcela si am primit un raspuns favorabil pentru: Constructie sediu firma. Talal meu a fost sfatuit de proiectant sa modifice certificatul si sa solicite pe langa sediu firma si garaje iar de data aceasta cei de la urbanism ne-au dat raspuns nefavorabil si ne-au spus ca ne-au anulat si vechiul certificat de urbanism deoarece nu am parcelat ca sa lasam drum pentru cei care au parcelele dupa parcela noastra. As putea sa-i dau in judecata sau sa solicit anchetarea pentru comportament abuziv? Tin sa precizez ca noi avem front stradal la parcela iar restul utilitatilor sunt in imediata vecinatate a parcelei.

Alte discuții în legătură

Extindere si etajare casa pe o parcela care nu are latimea minima de 12 metri conform p.u.g. parcela are 9.65 metri front stradal si o constructie veche emiladam emiladam Buna ziua vecini mei vor sa construiasca o extindere si etajare in imediata vecinatate a constructiei proprietatea mea noi avand partial constructiile lipite ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie case jten jten Se poate obtine pe cale legala certificatul de urbanism pentru un teren cumparat in 2010, inainte de modificarea regulamentului general de urbanism care ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism pt teren cu latime de 7 m ?? cipolx cipolx Buna ziua Vreau sa-mi construiesc o casa ,numai parter. Am o parcela ,cu latimea de 7 m ,si langa mine,in continuarea terenului,mai este o parcela ,cu ... (vezi toată discuția)