In urma cu cativa ani tatal meu a solicitat un certificat de urbanism pentru o parcela aflata in proprietate. A realizat 2 solicitari si nu a primit nici un raspuns iar a III-a oara cand m-am prezentat eu cu o noua solicitare mi-au spus in bataie de joc ca nu stiu ce se intampla de se tot pierd cererile noastre. Ar trebui sa fac sesizare la politie pentru comportament abuziv? O alta inrebare: De cateva luni am solicitat inca o data un certificat de urbanism pentru aceasta parcela si am primit un raspuns favorabil pentru: Constructie sediu firma. Talal meu a fost sfatuit de proiectant sa modifice certificatul si sa solicite pe langa sediu firma si garaje iar de data aceasta cei de la urbanism ne-au dat raspuns nefavorabil si ne-au spus ca ne-au anulat si vechiul certificat de urbanism deoarece nu am parcelat ca sa lasam drum pentru cei care au parcelele dupa parcela noastra. As putea sa-i dau in judecata sau sa solicit anchetarea pentru comportament abuziv? Tin sa precizez ca noi avem front stradal la parcela iar restul utilitatilor sunt in imediata vecinatate a parcelei.