avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Datorii soț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Datorii soț

Bună ziua, sunt căsătorită cu cetățean turc de 7 ani, de 2 ani nu stăm împreună dar el nu a anunțat poliția ca a schimbat domiciliul.
În acești 2 ani a făcut diferite contracte (telefonie, internet) și nu a plătit toate facturile acumulând datorii. E posibil să îmi fie cerute mie sumele datorate de el dacă acesta părăsește țara?
Între timp cred că a luat împrumut și de la bancă. Mi-a cerut să îl însoțesc dar nu am mers și nu știu dacă a reușit să ia banii.
Există posibilitatea să fac o declarație la tribunal că nu mai suntem împreună ca să mă tutelez pentru eventualele sale datorii sau e nevoie să divorțez?

Mulțumesc.

Ramona Pop
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Pop Ramona Mariana, utilizator

Alte discuții în legătură

Rate bancă după divorț Pop Ramona Mariana Pop Ramona Mariana Sunt căsătorită cu cetățean turc. Nu locuim împreună de 2 ani dar nu am divorțat legal. Am aflat că recent a luat un credit de la bancă în valoare ... (vezi toată discuția)
Documente, acte Verali Verali Bună ziua, mă numesc Alina. Dacă se poate sa ma îndrumați și pe mine ce trebuie să fac. Ok!. Sunt căsătorită cu un cetățean Turc, din anul ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea casatoriei Adinabb Adinabb Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean turc de aproximativ 2 ani. In tot acest timp el nu a binevoit sa inregistreze casatoria noastra si in Turcia, eu ... (vezi toată discuția)