avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie pv data eronata.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie pv data eronata.

Seara buna. Am si eu o problema pe data de 16.06.2018 am fost surprins pe Autostarada A3 Turda-Bors de catre o masina neinscriptionata si fara sonorizare dotata cu radar. Dupa ce ma oprit mi sa intocmit PV pentru viteza (197 km/h). Am ajuns acasa eu fiind din jud. Harghita, m-am dus sa platesc 50/100 valoarea amenzi si doamna de la caseria mi-a atras atentia asupra PV-ului deoarece, Data intocmiri PV-ului este 16.06.2018 insa politistul a scrie a doua data eronata cum ca fapta sa savarsit pe data de 06.06.2018. Ce e de facut in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 05:44, 22 Iunie 2018
Chiar nu e problema cu durata procesului. Am nevoie sa stiu daca am vreo sansa sa castig acest proces prin a face contestatie si a ataca datele gresite.
In procesul verbal este mentionata si suspendarea dreptului de a conduce? Daca nu, conform unei decizii recente a ICCJ, procesul verbal e nul. Deci sansele dv. sunt mari.
Oricum, merita incercata contestatia lui.
Succes!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare viteza pe pv de contraventie, contestatie dantintesan dantintesan Am fost oprit pe autostrada cu viteza (spune agentul) de 181 km, drept pentru care am primit amenda si mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe 90 zile. ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile Zappo11 Zappo11 Am fost sanctionat contraventional cu amenda si complementar cu suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile deoarece am fost surprins de ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie. sanse de castig ? RazvanRotariu RazvanRotariu Voi incerca sa fiu scurt. In data de 15.04.2018 am fost sanctionat cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile deoarece am fost ... (vezi toată discuția)