Am fost oprit pe autostrada cu viteza (spune agentul) de 181 km, drept pentru care am primit amenda si mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe 90 zile. Procesul e intocmit corect, in afara de 3 probleme. Agentul a scris pe PV 180 kmh dupa care a modificat in 181 kmh. La aparatul radar a scris prima data ROM 196 dupa care a modificat in 197, drept pentru care ultima cifra seamana mai degraba cu 1 decat cu 6 sau 7. Ca fiind competenta pentru contestatie, agentul a indicat Judecatoria Cluj, desi eu eram pe autostrada foarte aproape de coborarea in Turda, deci instanta competenta la locul savarsirii faptei ar fi judecatoria Turda, nu Cluj. Ar putea aceste probleme sa imi justifice un castig de cauza, daca intocmesc o plangere contraventionala? Va multumesc!
Oricum problema cu competenta, nu este in mod sigur, motiv de anulare a unui proces verbal.
Si la urma urmei, de unde stiti sigur ca, nu este de competenta judecatoriei Cluj sa judece toate contraventiile care se savarsesc pe toata lungimea acelei autostrazi?!?!