avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garanție telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garanție telefon

Buna seara, am achiziționat un telefon iar după 14 luni acesta s-a defectat (nu se mai incarca) după reparație la 2luni telefonul s-a defectat din nou aceiași problema doar ca în această perioadă am fisurat ecranul puțin în parte stânga doar sticla, l-am trimis în service la garanție unde mi-au anulat garanția. Pot face o plângere la ANpc ?

Alte discuții în legătură

Imi cer bani sa-mi repar telefonul in garantie Pana Mihai Pana Mihai Buna ziua! In urma cu o saptamana am trimis telefonul la garantie si astazi am primit urmatorul mesaj: Stimate client, Pentru produsul dumneavoastra V1Viper ... (vezi toată discuția)
Au voie firmele sa minta in scris? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am o problema incurcata si as dori sa stiu daca are rost sa vb cu un avocat. Se suprapun din pct meu de vedere mai multe abuzuri: 1. EMAG minte ... (vezi toată discuția)
Probleme garanție magazin f64 Jwjwj Jwjwj Bună seara Intampin și eu următoarea problemă, am cumpărat niște blițuri de studio de la F64 pe care nu le am folosit o perioada, la prima folosire am ... (vezi toată discuția)