Manager transport marfă sau persoane. Vreți să desfășurați această activitate fără a avea formarea necesară? Dacă da, din câte știu nu se poate, eu pentru atestatul de manager transport marfă am urmat cursurile la un centru autorizat de formare, am dat examen și apoi am ridicat acest acest atestat de la A.R.R. ( Autoritatea Rutieră Română), contra unei taxe...
Atestat de manager de transport marfă. Eu posed acest atestat,am și liceu la bază, și sunt plătit mai prost decât un coleg care nu are decât diploma de stivuitorist, iar postul de manager este ocupat de o persoană care nu are nici liceu nici atestat de manager de transport. Și vroiam să știu ce pot să fac să remediem situația ?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri !!!
Mulțumesc, toată lumea se uită și nimeni nu are nimic de obiectat. Nu că nu aș avea soluții, însă am vrut să văd cu câtă seriozitate abordați problemele oamenilor , și să mai țin cont și de alte idei atunci când o să mă apuc de îndreptat lucrurile. O zi plăcută vă doresc tuturor și cât de curând o să șterg contul fiindcă după părerea mea nu ajută pe nimeni cu nimic.
Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră și, cu atât mai mult, nu vă putem garanta un răspuns complet, corect și de actualitate.
Am o mare problema
Mirel123
Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum ..
Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)