avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA BO in curs de incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA BO in curs de incasare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati. Am o nelamurire: luna aceasta tb sa incasez BO pe o marfa. Se socoteste TVA la BO luna asta? Sau e socotit ca si avans?? Se stinge luna viitoare cu storno la avans?
Avansurile pe marfa sunt si ele purtatoare de TVA?? Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc. Am citit legea dar exemplele sunt prea plastice pt mine. Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Facturare tva avans incasat persoana fizica ungaria aroua_r aroua_r Buna ziua, Am incasat in februarie prin banca un avans de la un client, perosna fizica din Ungaria, pentru cazare in luna iulie afertenta anului 2012 in ... (vezi toată discuția)
In care d390 sa includ c/v sumei: in luna cand incasez avansul sau in luna in care livrez marfa? iuliana.dedita iuliana.dedita Buna ziua, In cursul unei luni emit facturi catre clienti din UE pentru avansurile incasate pt lucrari ce urmeaza sa le executam ulterior.Aceste avansuri le ... (vezi toată discuția)
Factura client cu storno avans Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuenti-mi va rog daca am avut o factura de avans pentru pe care am inregistrat-o 4111=% 1834,46 4428 355,06 472 ... (vezi toată discuția)