Buna ziua.Ca sa nu scriu 2 pagini de explicatii si intrebari las aici doar evenimentul produs si intrebarea aferenta.
Am lasat masina parcata intr.o intersectie fara nr de inmatriculare pentru ca era mai aproape de sediul politiei unde se fac inmatricularile...dupa ce am lasat numerele la politie,m.am intors la masina sa verific daca era incuiata si un domn politist de la locala mi.a inmanat o invitatie la sediu.
M.am dus a doua zi la sediu si mi sa intocmit un proces verbal si am fost amendat.Singura dovada a domnului politist este o poza cu masina mea fara nr de inmatriculare.. Am semnat procesul si i.am spus dl politist ca voiface contestatie si voi castiga deoarece masina din poza nu este a mea si nici el nu poate dovedi ca este masina mea atata timp cat in poza este o masina neinmatriculata.
Ce sanse am de castig si ce trebuie sa fac pentru a face contestatie la amenda?
In procesul verbal de contraventie cum este identificata masina, eaneavand numere de inmatriculare?
Masina este identificata avand numerele de inmatriculare noi...numere care la data si ora scrise in procesul verbal enu existau deoarece atunci am depus actele pentru ele