avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cabinet medical scutit de plata chiriei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cabinet medical scutit de plata chiriei

Buna ziua. Reprezint o primarie a unei comune care are in subordine un bloc in care apartamentele sunt destinate serviciilor oferite cetatenilor....respectiv un apartament este cabinet medical. Medicul a dat primaria in judecata si a castigat astfel incat este scutit de plata impozitului si a chiriei pe apartament invocand art 250,46 Cod fiscal si OUG 124/1998, adica un cabinet medical este exceptat de la aceasta plata. Ma puteti ajuta, daca facem contestatie cum putem combate? fiind o primarie nu avem dreptul de a angaja un avocat....si procedura este oarte complicata si costisitoare....Mentionez faptul ca taxa de chirie si impozit sunt de 60 lei/an

Alte discuții în legătură

Cod 8514- obiect unic de activitate? anuletz anuletz La Registrul Comertului mi s-a aminat inregistrarea unei societati pe motiv ca se incalca prevederile art 15 din OG 124/1998 republicata. Astfel, printre alte ... (vezi toată discuția)
Medic de familie-obligatoriu de platit taxa pe cladire? cesereanramona cesereanramona Sunt medic de familie iar cabinetul medical este organizat conform OG 124/1998,respectiv acolo se precizeaza ca acesta nu are personalitate juridica(cabinet ... (vezi toată discuția)
Salarii medici in sectorul privat Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos spuneti-mi,daca, in urma noii legi ptr salarizarea unor categorii de bugetari, este obligatorie si modificarea salariilor medicilor ... (vezi toată discuția)