avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obiectul partajului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obiectul partajului

Bună ziua,
În luna ianuarie anul curent, exista o anume suma de bani in conturi bancare(unul in care erau tinute economiile comune, unul in care imi erau virati banii de salariu). Sotia a scos fara acordul meu din contul meu de salariu o suma echivalenta cu 25% din suma totalizata din ambele conturi, inainte sa am timp sa le lichidez pe amandoua si sa pun jumatate din bani pe numele varului meu si cu o parte sa ajut la imbunatatirea casei parintilor. O saptamana mai tarziu am depus cerere de divort. Vreau sa stiu daca in aceste conditii se mai poate face partajul, nemaiavand bani pe care sa ii reclamam, singura exceptie fiind banii existenti in contul de salariu al sotiei.
De asemenea, tinand cont ca banii pe care aceasta i- a scos provin exclusiv din salariul meu, doresc sa stiu daca o pot da in judecata cu succes pentru recuperarea acestora.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
ContSters478290, utilizator

Alte discuții în legătură

Partajare depozit bancar ika ika Buna ziua, In curind ajung in faza partajului si am o dilema:am un depozit bancar in care fosta sotie este titulara si eu la clauze de restituire, bani ... (vezi toată discuția)
Partaj conturi bancare SorinGeo SorinGeo Buna ziua, Imi puteti spune va rog pana la ce cota parte se poate ajunge intr-un proces de partaj al banilor din conturile bancare dobanditi in timpul ... (vezi toată discuția)
Divort alex5 alex5 Buna ziua, in cazul in care intentionez sa divortez si am : - conturi curente (gen ING Cont'ROL) - depozite bancare - o casa la care platesc credit ... (vezi toată discuția)