avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daune morale accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daune morale accident auto

In urma cu câteva zile am avut un accident auto usor cu un alt autoturism, vina fiind a mea. Pasagerul din dreapta mașinii pe care am lovit-o a fost transportat la spital datorita unei leziuni la cot. In urma radiografiei a rezultat faptul că victima a suferit o fisura la os, i-a fost imobilizată mâna și nu a avut nevoie de spitalizare. Deoarece nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu victima in ceea ce privește daunele morale aduse, urmează să fiu acționată in instanță de aceasta. Care ar putea fi suma maxima ceruta pentru prejudiciile morale având în vedere această situație? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 09:37, 23 Iunie 2018
Daunele materiale,daunele morale , vatamarile corporale cauzate de accidentele rutiere sunt platite de catre compania de asigurari unde dv aveati o polita rca valabila la data producerii evenimentului rutier
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Parerea si recomandarea specialistilor voceasperanteimedias@yahoo.com voceasperanteimedias@yahoo.com Ce suma convenabila s-ar putea cere instantei pt.cei de la RCA daca in urma unui accident rutier soldat cu 2 victime, fetite minore una 9 ani si alta 12 ani, ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca in caz de deces Elisa9 Elisa9 Mama mea a fost calcata de o masina pe trecerea de pieton. In urma accidentului rutier a suferit o fractura dubla la gamba dreapta, 4 coaste rupte, plagi pe ... (vezi toată discuția)