avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despagubire Rca in caz de deces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Despagubire Rca in caz de deces

Mama mea a fost calcata de o masina pe trecerea de pieton. In urma accidentului rutier a suferit o fractura dubla la gamba dreapta, 4 coaste rupte, plagi pe obraz, ureche taiata 2cm, vanatai pe corp. A avut vreo 10 operatii in urma caruia a facut osteomelita . Dupa 10 luni de chin si suferinta legata la patvictima a decedat. As dori sa- mi spuneti ce suma as putea recupera de la asigurari pentru daune morale 1copil , 2 nepoti si ginerele.Si daunele materiale pe care nu am bon cum pot recupera ex. Haine rupte in timpul accidentului, transport pat de spital cu o dubita, curent folosit pentru saltea anti escara deoarece victima a avut 130 kg, ingrijire permanenta la domiciliu( schimbat pampers, spalat, curatenie, mancare, pansare plagi etc)
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
Elisa9, utilizator
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 10:14, 11 Martie 2018
Limita maxima din RCA este putin peste 6 mil euro pentru vatamari corporale si deces urmarea accidentelor rutiere in 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale si materiale Allexandru Allexandru Pe data de 3 nov.a.c.am fost implicat intr-un accident rutier ai exact am fost lovit cand ma aflam langa masina mea.Cel care m-a lovit avea o alcolemie de 0,73 ... (vezi toată discuția)
Despagubire in urma unui accident de masina ! fEDDe fEDDe Buna ziua . Numele meu este Alex , am 19 ani si as dori sa adresez cateva intrebari domnilor avocati care ar putea sa ma ajute. Mama mea a avut un accident de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier- despagubire rca deiulina deiulina Buna seara, In anul 2009 parintii mei au fost implicati intr-un grav accident rutier : un cetatean cu 2 la mie alcoolemie a intrat pe contrasens frontal ... (vezi toată discuția)