avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte

Buna ziua ,

Locuiesc in Turcia si nu am mai fost demult timp in Romania ,de curand am o fetita careia i-am facut certificat turcesc dar mi-as dori sa ma intors in Romania sa ii fac certificat romanesc, problema este ca in 10 ani eu nu am fost deloc in Romania si nici nu mai dispun de acte ;certificat, passport, buletin, dispun de ID ul turcesc .
Ce pasi sunt de efectuat si ce acte mi ar fi necesare?Orice sfat mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc!
Adresati-va consulatului / ambasadei Romaniei din Istanbul pt informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in turcia lilibobocul lilibobocul as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean turc si nu stiu unde este mai simplu,in romania sau in turcia,as dori sa stiu ce acte avem nevoie in ambele cazuri si ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)
Vreau sa revin la numele din urma zehra123456 zehra123456 sınt cetatean roman si sint casatorita cu cetatatean turk locuiesc de 17 ani in turcia am doi copii şi sint si cetean turc in acelaş timp intrebarea mea ... (vezi toată discuția)