Buna seara.As dori sa va intreb daca stiti mai exact cu cate zile inainte de a face bebe 2 ani trebuie sa revin la serviciu daca doresc sa beneficiez de stimulent pana face bebe 3 anisori?
OUG 111/2010 și normele metodologice prevăd că, în cazul în care persoana se intoarce la activitatea profesională cu cel puțin 60 zile înainte de finalizarea concediului, respectiv înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 (3) ani, perioada de acordare a stimulentului de inserție se prelungește până împlinește copilul vârsta de 3 ani sau 4 ani în cazul copilului cu handicap.
Buna ziua domnul Cornel Vasile.In cele 60 de zile ce includ si "luna celuilant parinte" se ia in considerare faptul ca sotia nu a fost deloc in concediu de bebe pentru ca nu e angajata momentan si doar eu am fost de cand sa nascut bebe si pana acum.In ianuarie face bebe 2 anisori.
Concediul maternal
Ale.Sofia
Buna seara!am 3 copii si am intrat in concediu de maternitate de la unu la celălalt ca ii diferența de 1 an intre ei..acuma cea mică face 2 ani.daca merg la ... (vezi toată discuția)