avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inceperea urmaririi penale?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inceperea urmaririi penale?

Buna ziua!
Student la facultatea de stiinte politice a fost surprins in data de 22 iunie cu un cutit asupra sa pe care l-a aruncat in momentul trecerii patrulei, care a fost sesizata telefonic, Arma alba era folosita pentru lucru la motocicleta nicidecum pentru a agresa. Nu a recunoscut nimic nu a semnat nimic. Sunt indeplinite conditiile de sesizare a organului de urmarire penala? Ce drepturi are acesta pana ca sesizarea sa fie facuta?
Mentionez ca-i pare rau, la momentul mai sus mentionat aceste era sub influenta bauturilor alcoolice dar nu consumase pe domeniul public.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bătaie poker + sustragere de bunuri AndreiMass AndreiMass Buna ziua! Am 17 ani și sunt elev al unui liceu din București. Am jucat poker pe bani la școală și nu am mai dorit să le plătesc datoria colegilor de ... (vezi toată discuția)
Persoana agresata grav de 3 persoane ZeroDoi ZeroDoi Buna Seara, vreau sa va prezint un caz si sa imi spuneti ce parere aveti si cum credeti ca o sa se termine acest caz.( cine o sa castige defapt ). Persoana ... (vezi toată discuția)
Consum de alcool la serviciu marian.b marian.b In urma unei verificari cu fiola alcooltest, efectuate in cadrul unitatii, aceasta a reactionat pozitiv si s-a inverzit in proportie de 40%. Daca fiola este ... (vezi toată discuția)