avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Rezervare plătită pt card furat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Rezervare plătită pt card furat

Am primit pe mail o confirmare pt o rezervare la un hotel din strainatate prin booking.com;
Rezervare pe care nu am facut-o eu si atunci am cautat cardul bancar si am constatat că imi lipsea.
In rezervare scria ca trebuie sa am in cont 30 % din costul sejurului si ca cardul este invalid.
Am intrat pe contul bancar online si l-am declarat pierdut.
Ce se poate intampla in acest caz? Mi se vor lua bani din contul bancar? Acea rezervare va trebui să o anulez eu? Sunt buna de plata?!
Trebuie să scriu hotelului ca nu posesorul real al cardului a facut acea rezervare ?

Alte discuții în legătură

Anulare abuziva rezervare hotel dan_33 dan_33 Ma aflu in urmatoarea situatie: In luna iunie am facut o rezervare pentru un hotel din Grecia prin intermediul site-ului Booking.com, site de intermedieri ... (vezi toată discuția)
Plata integrala pentru anulare pe booking? karina77 karina77 Am facut o rezervare pt Roma la ora 4.21 PM pe booking si la 4.25 PM am anulat-o. Am primit mail de confirmare a anularii unde scria ca ma va costa 421 euro, ... (vezi toată discuția)
Anulare cu penalizare booking imediat după rezervare Necula2017 Necula2017 Buna ziua! Am facut o rezervare pe Booking in Romana; din greșeală. .La 2 minute am anulat-o iar la.conditii de anulare cred ca sunt penalizări de ... (vezi toată discuția)