avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata integrala pentru anulare pe booking?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata integrala pentru anulare pe booking?

Am facut o rezervare pt Roma la ora 4.21 PM pe booking si la 4.25 PM am anulat-o. Am primit mail de confirmare a anularii unde scria ca ma va costa 421 euro, ceea ce reprezinta costul total al sejurului. Ce pot face sa nu pierd acesti bani? Am intrebat pe mail, direct la proprietate cum sa procedez si mi-au spus sa fac o noua rezervare, ca sa nu ma taxeze ca am anulat rezervarea, pur si simplu. Doresc sa nu fi taxata de 2 ori, o data pt anulare si apoi pt o noua rezervare? Am intrat in panica si am sters contul de pe booking, la un interval de vreo ora. Orice sugestie a d-voastra imi este de ajutor! Am trimis mail si la booking, insa pana in acest moment nu am primit vreun raspuns. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: karina77 , utilizator 09:04, 7 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declarati pierdut cardul bancar si solicitati emiterea unuia nou pt a evita retragerea banilor.
Va multumesc! Asta voi face!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unei rezervari nerambursabile mella12 mella12 Buna seara! Intampin urmatoarea problema: am facut o rezervare pe booking pentru un sejur la un hotel in Bulgaria. Mentionez ca sunt la a doua rezervare, in ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare nerambursabila andrr andrr Buna seara! Am facut o rezervare prin Booking, unde era precizat ca o pot anula gratuit 24 de ore de la anulare. A doua zi, de dimineata, dupa 20 de ore am ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare on line hotel in bulgaria Flori1980 Flori1980 Buna ziua. Am anulat o reservare on line la un hotel in Bulgaria la 1 ora de la rezervare. In Conditii anulare scria clar ca anularea rezervarii sau ... (vezi toată discuția)