avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare rezervare on line hotel in Bulgaria
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare rezervare on line hotel in Bulgaria

Buna ziua. Am anulat o reservare on line la un hotel in Bulgaria la 1 ora de la rezervare. In Conditii anulare scria clar ca anularea rezervarii sau modificarea oricarui aspect din rezervare duce la penalizare 30% din valoarea totala a sejurului.Mentionez ca nu am platit nimic si nu am completat nicio informatie legata de card de credit sau debit. Sotul a observat ca nu exista parcare si am anulat in maxim o ora de la rezervarea on line. Am primit apoi un mail ca mi se va percepe 30% din sejur. Cum mi se vor percepe acesti bani? Este suficient ca am scris numele de familie, mail ul si telefonul in formular? Rezervarea a fost facuta printr-un site de rezervari. Sa iau legatura cu hotelul sau sa ma abtin? Mentionez ca rezervarea era ptl una august, deci peste 5 luni.Ce paguba le-am creat eu ca sa justifice taxarea acestei anulari?
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2016
Flori1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:45, 3 Martie 2016
Eu zic sa stati linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unei rezervari nerambursabile mella12 mella12 Buna seara! Intampin urmatoarea problema: am facut o rezervare pe booking pentru un sejur la un hotel in Bulgaria. Mentionez ca sunt la a doua rezervare, in ... (vezi toată discuția)
Cum este legal dulcedor dulcedor am platit un avans pt. rezervare sejur in perioada 5-10.04.2020 in tara datorita celor ce se petrec in tara, am hotarat sa renunt la sejur, dar agentia imi ... (vezi toată discuția)
Rezervare plătită pt card furat ramonailea ramonailea Am primit pe mail o confirmare pt o rezervare la un hotel din strainatate prin booking.com; Rezervare pe care nu am facut-o eu si atunci am cautat cardul ... (vezi toată discuția)