avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua,
Sotul meu a inaintat proces de divort ,data inregistrarii pe portal la judecatoria sector 2, este pe data de 12.06.2018.Ultima modificare este pe 22.06.2018.
Va rog ce reprezinta modificarea si care este modalitatea de primire a citatiei ,daca sotul meu imi distruge corespondenta cum pot afla care este primul termen de judecata.
Va multumesc
O zi buna
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:27, 25 Iunie 2018
Probabil i s-a pus în vedere, în cadrul
procedurii de regularizare, să achite taxa judiciară de timbru.
Urmează să primiți acțiunea pentru a formula, în termen de 25 zile de la comunicare, întâmpinare.
Ulterior, i se va comunica lui întâmpinarea formulată de dvs (eventual și cererea reconvențională), urmând să formuleze răspuns la întâmpinare.
În maxim 3 zile de la primirea acestui act procedural, instanța va fixa termen de judecată în ședință publică ce nu poate depăși 60 de zile.
Varianta optimă ar fi să vă luați avocat pentru a vă ajuta în aceste demersuri, sens în care vă puteți alege domiciliul pt comunicare la sediul acestuia.
Urmăriți pe portal situatia.
Dacă doriți să angajați avocat poate merge el la arhiva sa mai faca verificari suplimentare.Ar fi bine sa primiti comunicările la avocat si legea va da acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Divort mica-mihaela mica-mihaela Buna seara, Revin la subietul anterior din aprilie 2013. Mentionez ca am intentat actiune de divort in 25.06.2013. Pana acum mi s-au cerut doar completari la ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)