avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... msj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

msj

Va rog sa ma scuzati dar am omis sa va aduc la cunostinta faptul ca pe perioada procesului fetita mea era in Romania la gradinita iar ca proba la dosar am avut procura si asta pt ca mi.a cerut.o dl.avocat pentru a justifica faptul ca nu am luat fetita ilegal deci nu am rapit.o

Alte discuții în legătură

Autoritate părintească minor născut în spania Elche Elche Buna seara.Sunt cetatean roman,femeie.In urma unei relatii de 8 ani cu un cetatean spaniol a rezultat o fetita care s.a nascut pe teritoriul Spaniei.Anul ... (vezi toată discuția)
Am venit din spania în românia cu copilul minor, dar am fost dată în judecată de tatăl ei acolo și acum sunt obligată să-l duc înapoi. ce ni se poate întâmpla dacă nu fac asta? Elche Elche Sunt femeie romanca si in urma convietuirii timp de 8 ani cu un cetatean spaniol a rezultat o fetita care acum are 6 ani.Momentan se afla in Romania de fapt de ... (vezi toată discuția)
Msj Elche Elche Buna ziua d.na Mardare.In relatie cu procura pe care inca o detin va pot spune ca nu are data pentru inceperea sau terminarea calatoriei mele cu fiica mea in ... (vezi toată discuția)