avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare srl pe CAEN 8690
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare srl pe CAEN 8690

Buna ziua,
As vrea sa infiintez un cabinet fizioterapie, eu nefiind cu pregatire de specialitate. Se poate sau este obligatoriu ca fondatorul/administratorul sa fie medic?
Deasemenea as avea nevoie de cateva lamuriri si anume:
- 8690 trebuie sa fie singurul cod autorizat pe firma sau mai pot autoriza si alte coduri caen?
- fizioterapeutul angajat conform ORDINULUI 245/2003 al Ministrului Sanatatii, cu 7 ore/zi, respectiv 35 ore/sapt este considerat cu norma intreaga?
- fizioterapeutul pentru a primi Aviz de libera practica trebuie sa fie absolvent de studii superioare sau pot fi si post-liceale?

Multumesc mult pentru raspuns cat mai urgent!
Cel mai recent răspuns: danelanina@gmail.com , utilizator 09:58, 27 Mai 2020
Te rog sa imi raspunzi daca ai aflat ceva. Sunt in aceasi situatie. Multumsc!
Dacă a- ți primit răspuns, vă rog frumos, mă interesează subiectul.
Sunt in aceeași situație ca dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)
Sala fizioterapie Armand2ro Armand2ro Buna ziua. Sunt interesat sa imi deschid o sala de fizioterapie si recuperare medicala. Nu sunt medic, intentionez sa angajez personal specializat. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Codul caen 8690 OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU ce activitati prevede codul CAEN 8690 ?puteti sa il prezentati mai detaliat va rog. (vezi toată discuția)