avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberarea condiționată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberarea condiționată

Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de munca neremunerata.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:46, 26 Iunie 2018
Merge bine in astfel.de cazuri de fel din cate am observat
Nu ar conta în mod deosebit acest aspect dar trebuie să aibă si apărare adecvata pentru ca în caz contrar solutia instanței devine imprevizibilă...de fel...
Conteaza foarte mult calitatea apărării...deoarece instanțele sunt foarte sensibile la acest aspect...
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de eliberare caut avocat bun saikoyakuza saikoyakuza dintr-o sentinta de 2 ani de zile am executat un an si 4 luni imi trebuie un avocat sa ma reprezite la comisia de eliberare care va avea loc curand ... (vezi toată discuția)
Eliberare la fractie Adyonela Adyonela Buna seara. As dori sa stiu in ce conditii se poate elibera un detinut la fractie, .. adica, de la 4 ani calendaristici sa iasa la 2 ani. Ii trebuie un ... (vezi toată discuția)
Cat va executa din 6 luni? Ida03 Ida03 Buna seara!As dori sa imi raspundeti si mie daca se poate la niste intrebari.de cand se incepe numararea executarii pedepsei?din ziua in care i s-a dat ... (vezi toată discuția)