avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oprirea primului salariu pentru garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oprirea primului salariu pentru garantie

Buna ziua!
Urmeaza sa ma angajez la o firma si conditiile impuse de angajator sunt printre altele oprirea primului salariu. Astfel, intrucat voi fi anagajata in iulie, primul salariu il voi primi abia in septembrie. Salariul retinut urmeaza sa fie dat in momentul in care imi voi da demisia de la locul de munca. Este legala retinerea salariului? Este legal sa retina toata valoarea primului salariu? Care ar fi articolul din legea muncii care ma poate ajuta pentru a-mi cere drepturile salariale inca din prima luna de munca? va multumesc!!
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Retinerea salariului Elenauj Elenauj Buna ziua! Urmeaza sa ma angajez la o firma si conditiile impuse de angajator sunt printre altele oprirea primului salariu. Astfel, intrucat voi fi anagajata ... (vezi toată discuția)
Art61 lit a ContSters131038 ContSters131038 Spuneti-mi va rog,cat de mult ma afecteaza ptr un nou loc de munca,deoarece nu am respectat cele 15 zile impuse de companie la care am lucrat? Mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Lichidare salariala annabela annabela Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Azi ajunge la termen preavizul de demisie al sotului meu. I-am recomandat ca pe langa drepturile ... (vezi toată discuția)