Executare silită a unui credit BancPost, la care prin fals în acte apar ca garant. Nu știu de unde să încep pentru a-mi dovedi nevinovăția, vă rog din suflet să mă ajutați!
Am nevoie disperata de ajutor într-o situație care depășește puterea mea de înțelegere. Ieri m-am trezit cu contul de salarii blocat și cu executorul judecătoresc la poartă.Motivul invocat; un credit făcut acum 13 ani la Banc Post de o persoana de care nu am auzit în viata mea si la care eu apar ca și garant.Nu cunosc persoana ,nu am semnat niciodată un astfel de contract și de ce după 13 ani ?Nu știu de unde să încep pentru a-mi dovedi nevinovăția. Va rog din suflet sa ma ajutați! Va mulțumesc!
Bună ziua. De urgenta, trebuie sa faceți contestație la executare. Aveți 15 zile de la data la care ați primit înștiințarea despre porire. De asemenea, se poate analiza și din punct de vedere penal cazul d-voastra. Solicitați o copie dupa dosarul executional de la executor. Va fi necesara avocatului. Mult succes!
sa nu pierdeti termenul de contestatie la executare.In opinia mea acest credit este prescris
Ar mai trebui sa formulati si planger penala pentru a i sigur ca nu veti avea probleme pe viitor
Credit
Dinu_Aurelian
Buna seara tuturor! Credit de nevoi personale pe 10 ani. Platit 5-6 aproape,a venit criza si nu am mai putut platii! Creditul meu a fost cumparat pe urma de ... (vezi toată discuția)