avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silită a unui credit BancPost, la care prin ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silită a unui credit BancPost, la care prin fals în acte apar ca garant. Nu știu de unde să încep pentru a-mi dovedi nevinovăția, vă rog din suflet să mă ajutați!

Am nevoie disperata de ajutor într-o situație care depășește puterea mea de înțelegere. Ieri m-am trezit cu contul de salarii blocat și cu executorul judecătoresc la poartă.Motivul invocat; un credit făcut acum 13 ani la Banc Post de o persoana de care nu am auzit în viata mea si la care eu apar ca și garant.Nu cunosc persoana ,nu am semnat niciodată un astfel de contract și de ce după 13 ani ?Nu știu de unde să încep pentru a-mi dovedi nevinovăția. Va rog din suflet sa ma ajutați! Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Bună ziua. De urgenta, trebuie sa faceți contestație la executare. Aveți 15 zile de la data la care ați primit înștiințarea despre porire. De asemenea, se poate analiza și din punct de vedere penal cazul d-voastra. Solicitați o copie dupa dosarul executional de la executor. Va fi necesara avocatului. Mult succes!
sa nu pierdeti termenul de contestatie la executare.In opinia mea acest credit este prescris
Ar mai trebui sa formulati si planger penala pentru a i sigur ca nu veti avea probleme pe viitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

fals in acte la banc post la un credit la care apar garant la o persoana necunoscuta danisorella danisorella Am nevoie disperata de ajutor într-o situație care depășește puterea mea de înțelegere. Ieri m-am trezit cu contul de salarii blocat și cu executorul ... (vezi toată discuția)
Credit Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara tuturor! Credit de nevoi personale pe 10 ani. Platit 5-6 aproape,a venit criza si nu am mai putut platii! Creditul meu a fost cumparat pe urma de ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi și poprire pe salariu Deplin Ileana Deplin Ileana Buna ziua , am nevoie de un sfat o îndrumare ce ar fi de făcut ,am avut un credit in 2008 pe care eu am știut că e achitat de fostul soț ,însă acum ... (vezi toată discuția)