avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Fals in acte la Banc Post la un credit la care apar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Fals in acte la Banc Post la un credit la care apar garant la o persoana necunoscuta

Am nevoie disperata de ajutor într-o situație care depășește puterea mea de înțelegere. Ieri m-am trezit cu contul de salarii blocat și cu executorul judecătoresc la poartă.Motivul invocat; un credit făcut acum 13 ani la Banc Post de o persoana de care nu am auzit în viata mea si la care eu apar ca și garant.Nu cunosc persoana ,nu am semnat niciodată un astfel de contract și de ce după 13 ani ?Nu știu de unde să încep pentru a-mi dovedi nevinovăția. Va rog din suflet sa ma ajutați! Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2018
danisorella, utilizator
Cel mai recent răspuns: danisorella , utilizator 16:31, 26 Iunie 2018
Executarea silita se poate face doar cu hotararre judecatoreasca de incuviintare a executarii. Executorul era obligat sa-ti trimita Incheierea emisa de tribunal, procesul verbal de stabilire a cheltuielilor de executare , contractul de credit , etc . Daca nu le-ai primit, mergi la executor depune o cerere si solicita-i aceste acte. Poti contesta executarea silita in termen de 15 zile de la comunicare ori, după caz înştiinţarea privind înfiinţarea popririi, sau daca nu ti s-au comunicat actele , in termen de 15 zile ai luat cunoştinţă de actul de executare pe care îl contesti, Totodat mergi si la bancpost si cere toate actele referitoare le acel credit si apoi depune o sesizare la ei. Pe baza tuturor actelor mergi si la politie si depune plangere penala . Cel mai bine e sa iei legatura cu un avocat , cazul e mai complicat. Bafta.
De urgenta contestatie la executare silita in termen de 15 zile de cand ati aflat de executare. Asta e primul pas pe care trebuie sa il faceti.
Ulterior, vedeti cine a semnat in locul dvs. si puteti depune o plangere penala, etc.
Insa, problema mare este executarea silita si trebuie rezolvata de urgenta. Singura cale este contestatia la executare.
Multumesc mult pentru raspuns,Am inceput prin a-mi cauta un avocat.Va doresc o zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi și somație de la executor pentru un credit de la un ifn. suma împrumutată a fost 1000 de lei, iar acum am de plată 13.851,43 de lei, ce pot face? Fulgeratul Fulgeratul Buna ziua! in luna iunie 2018 am contracat un credit pe termen scurt, prin contract la distanta de la un IFN, credit pe care nu am reusit sa-l achit la ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)
Executare silită a unui credit bancpost, la care prin fals în acte apar ca garant. nu știu de unde să încep pentru a-mi dovedi nevinovăția, vă rog din suflet să mă ajutați! danisorella danisorella Am nevoie disperata de ajutor într-o situație care depășește puterea mea de înțelegere. Ieri m-am trezit cu contul de salarii blocat și cu executorul ... (vezi toată discuția)