avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permisul.supendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permisul.supendat

Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru
o alcoolemie de 0.30.....A 2 a zi insa mau prins iarasi in trafic conducand fara dreptul de a conduce si iar cu o alcoolemie insa de data asta mai mare...Imi puteti spune va rog frumos ce se poate intampla daca imi voi mai recupera permisul...precizez sunt la prima fapta de genul si nu am antecedente penale..si dupa ce ma prins a 2 a oara am facut si contestatie la tribunal..am predat certificatul de grefa la politie cu cerere la comandant....vreau sa stiu ce mi se poate intampla si daca imi voi mai recupera permisul vreodata...va multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2018
GeorgeMeclejan, utilizator
Exact...am facut plangere dupa ce m.au prins a 2 a zii...dar la prima abatere eram stationat...am facut cererea pt restituirea permisului prin avocat si am specificat ca sunt camere video unde se poate vedea ca eu eram oprit cu motorul oprit...ma intereseaza daca imi anuleaza permisul de tot sau sa ma condamne cu inchisoare....am cazier curat sunt la prima fapta de genu penal..va multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati circulat avand dreptul de conducere suspendat.
Dvs ati facut probabil plangere dupa ce ati fost depistat si vi s-a intocmit dosar penal.

Permisul se anuleaza doar in situatia in care sunteti condamnat si hotararea este definitva.
Ce alcoolemie ati avut in cazul 2?
0.98 am avut. Dar la prima fapta pot dovedi k eram oprit..ei m.au vazut in benzinarie si nu m.au oprit...la 2 strazi au venit dupa mn si eram stationat cu motoru oprit...daca dovedeesc k eram oprit la cele 90 de zile...se anuleaza dosarul penal
???

cyan a scris:

Ce alcoolemie ati avut in cazul 2?

Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
GeorgeMeclejan, utilizator
Chiar daca nu aveati permisul suspendat tot va era intocmit dosar penal.

Alte discuții în legătură

Permis englezesc reținut de romania Sixsandu Sixsandu Bună ziua. În martie 2017 am fost prin băut la volan cu o alcolemie de 0.69. În acel moment aveam permis englezesc deoarece munca de acolo asa cerea și ... (vezi toată discuția)
Dosar penal safriduo1983 safriduo1983 Bună ziua. Am fost prins când conduceam cu permisul suspendat din cauza alcoolemiei (0.33 mg, deci contravenție, suspendat 90 zile). Acum, am fost prins și ... (vezi toată discuția)
An fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest razvan ruja razvan ruja buna am si eu o intrebare am fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest si as dori sa st ce mi se intapla ca nu sti nimik as dori sa stiu in sange cam cat ... (vezi toată discuția)