avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

Bună ziua. Am fost prins când conduceam cu permisul suspendat din cauza alcoolemiei (0.33 mg, deci contravenție, suspendat 90 zile). Acum, am fost prins și cu alcoolemie 0.21 mg. Mi s-a întocmit dosar penal ptr conducere cu permisul suspendat. Ptr alcoolemie, am primit amenda contravențională. Când am fost oprit, am recunoscut din prima ca am permisul suspendat și ca am consumat alcool. Și am colaborat cu agenții de politie. E prima oara când mi se întocmește dosar penal. Ptr alcoolemie am mai avut permisul suspendat acum 3 ani, tot contravenție a fost (0.33 mg). Ce ar putea sa îmi facă? Întru la puscarie?
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
safriduo1983, utilizator
Cel mai recent răspuns: safriduo1983 , utilizator 11:49, 23 Septembrie 2019
Nu intrati la puscarie.
Daca veti fi trimis in judecata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Mulțumesc de raspuns

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu intrati la puscarie.
Daca veti fi trimis in judecata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Constantinion Constantinion Buna ziua azi mi a iesit alcolemia la sange.Prima 1,45 si a doua 1,35.Tinand cont ca nu am mai avut alte antecedente,am 5 copii minori in intretinere si lucrez ... (vezi toată discuția)
Rezultatul alcoolemie prima probă Elvis 2334 Elvis 2334 am primit rezultatul alcoolemie prima probă 0.80.a doua proba 0.70 ce sancțiuni mise poate aduce e posibil sa fiu judecat va mulțumesc (vezi toată discuția)