avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu de odihna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu de odihna

Buna ziua , sunt însărcinată in 6 luni și vreau sa mi iau concediu de odihna pe anul asta , câte zile de concediu beneficiez ? Am dreptul la tot concediu pe anul asta ? si după concediu sa intru in prenatal .Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Samy37 Samy37 Buna ziua , sunt însărcinată in 6 luni și vreau sa mi iau concediu de odihna pe anul asta , câte zile de concediu beneficiez ? Am dreptul la tot concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal LuizaDragan LuizaDragan buna ziua, sunt insarcinata in 7 luni jumate si am cateva nelamuriri legate de concediul de maternitate (pre si postnatal): - din cele 126 zile, daca imi ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna/medical sircuanda sircuanda buna ziua, am o mare nelamurire si nu reusesc sa gasesc nicaieri informatiile de care am nevoie. sunt insarcinata in 20 de saptamani, intru in prenatal intre ... (vezi toată discuția)