avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... clauza contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

clauza contract de intretinere

Buna ziua,

Revin cu o problema cu contractul de intretinere. . Punand raul in fata , am cateva nedumeriri.Situatia se prezinta astfel:
- doamnei batrane cu care urmeaza sa incheiem contractul nu-i prea place curatenia....si nu ma refer aici la faptul ca nu face....ci la faptul ca nu mentine nici 2 ore curatenia pe care o fac la ea.
- in plus de asta umbla neingrijita pe strada, noi fiind plecati toata ziua , n-o pot controla sa fie imbracata cu haine curate sau sa fie incaltata cu incaltarile bune, pe cele vechi nu vrea sa le aruncam....)
- refuza sa-i fac baie...
Acestea fiind conditiile ma gandeam cum as putea sa fiu cu un pas inaintea ei in cazul rezilierii contractului ? Cum as putea eu dovedi faptul ca fac curat saptamanal daca nu se mentine nici 2 ore? sau ca-i spal rufele daca n-o pot convinge sa se schimbe de cele murdare? Noi ne-am gandit sa facem poze inainte de prestarea vreunui serviciu .... sau la sfarsitul fiecarei luni sa semneze o declaratie cum ca a primit intretinerea cuvenita .....Exista alta solutie pentru problema noastra?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
potyi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 14:21, 3 Noiembrie 2009
Ar trebui sa va dati cat mai mult nteresul pentru ca aceasta batrana fata de care va veti obliga , sa aiba conditii mai bune de viata. Chiar daca va da dovada de indaratnicie , stiti ca batranii se comportauneori precum copiii , sa incercati a o convinge ca este in interesul sau sa aiba loc o schimbare si ca dvs. doriti sa va achitati indatoririle cat mai bine, pentru a nu fi acuzati pe nedrept de neglijenta. Ar fi bine apoi, sa cautati a avea si martori care sa poata atesta , in caz ca lucrurile vor iesi altfel decat v-ati propus, buna dvs. credinta si bunele intentii. Intrucat refuzurile persoane i indreptatie la intretinere , de a i se acorda ingrijirile corespunzatoare, nu pot constitui motive pentru desfiintarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere vs.contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere potyi potyi Buna ziua, Suntem pe cale sa incheiem un contract de intretinere cu o doamna batrana care nu are rude. Dansa a mai avut asa zisi intretinatori dar numai cu ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere anamaria.turcanu anamaria.turcanu Buna ziua. In august 2004 parintii mei au incheiat un contract de intretinere cu o familie obligatie estimata la 1,635 lei, prin acest cotract parintii mei au ... (vezi toată discuția)
Curatarea spatiului verde din jurul blocului stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, Spatiul verde din jurul blocului este partial neingrijit si murdar. Doar cativa locatari din cei aproape 200 au mai participat din cand in cand ... (vezi toată discuția)