avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa dau in judecata o persoana care m-a inselat si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa dau in judecata o persoana care m-a inselat si i-am girat la 2 CAR-uri?

In anul 2015 , la insistente-le numite Ticu Florentina si a fiului sau Ticu Catalin (care stiau ca sotul ei are ciroza si nu mai traieste mult) m-au rugat sa-l girez la 2 CAR-uri in Bucuresti. De cand au facut imprumutul nu au platit niciun ban iar CAR-urile au dat creditul pe mana executorilor si mi
s-a facut oprire pe 1/2 din pensie adica 663 de lei lunar. Mergand la ei am facut o intelegere scrisa cu Ticu Ion (ca banii care-mi sunt retinuti sa-mi fie restituiti de fiul si nora acestuia) . O perioada mi-au dat banii, dar din luna Ianuarie 2018 , nu vor sa-mi mai dea bani spunand ca nu au de unde. Ei au foarte multe afaceri. In total au sa-mi dea din luna Ianuarie-Iunie 2018, 3978 lei. Din cauza stresului la care am fost supusa am facut depresie , atac de panica , si am fost gasita si cu tumora canceroasa la rinichiul stang. M-au terminat atat fizic cat si psihic. Nu sunt sigura pe care m-au escrocat. In luna Iunie 2017, numitul Ticu Ion pe care l-am girat, a decedat. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca ii pot da in judecata pe sotie si fiu. Eu am 71 de ani si nu-mi ajung banii pentru medicamente si alte cheltuieli lunare pe care le am traind la limita sariciei. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Razvan Grigorescu , Avocat 13:10, 27 Iunie 2018

dumitracheiulia12 a scris:

In anul 2015 , la insistentele numite Ticu Florina si a fiului sau Ticu Catalin (care stiau ca sotul ei are ciroza si nu mai traieste mult) m-au rugat sa-l girez la 2 CAR-uri in Bucuresti. De cand au facut imprumutul nu au platit niciun ban iar CAR-urile au dat creditul pe mana executorilor si mi
s-a facut oprire pe 1/2 din pensie adica 663 de lei lunar. Mergand la ei am facut o intelegere scrisa cu Ticu Ion (ca banii care-mi sunt retinuti sa-mi fie restituiti de fiul si nora acestuia) . O perioada mi-au dat banii, dar din luna Ianuarie 2018 , nu vor sa-mi mai dea bani spunand ca nu au de unde. Ei au foarte multe afaceri. In total au sa-mi dea din luna Ianuarie-Iunie 2018, 3978 lei. Din cauza stresului la care am fost supusa am facut depresie , atac de panica , si am fost gasita si cu tumora canceroasa la rinichiul stang. M-au terminat atat fizic cat si psihic. Nu sunt sigura pe care m-au escrocat. In luna Iunie 2017, numitul Ticu Ion pe care l-am girat, a decedat. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca ii pot da in judecata pe sotie si fiu. Eu am 71 de ani si nu-mi ajung banii pentru medicamente si alte cheltuieli lunare pe care le am traind la limita sariciei. Multumesc anticipat!

dumitracheiulia12 a scris:

In anul 2015 , la insistentele numite Ticu Florina si a fiului sau Ticu Catalin (care stiau ca sotul ei are ciroza si nu mai traieste mult) m-au rugat sa-l girez la 2 CAR-uri in Bucuresti. De cand au facut imprumutul nu au platit niciun ban iar CAR-urile au dat creditul pe mana executorilor si mi
s-a facut oprire pe 1/2 din pensie adica 663 de lei lunar. Mergand la ei am facut o intelegere scrisa cu Ticu Ion (ca banii care-mi sunt retinuti sa-mi fie restituiti de fiul si nora acestuia) . O perioada mi-au dat banii, dar din luna Ianuarie 2018 , nu vor sa-mi mai dea bani spunand ca nu au de unde. Ei au foarte multe afaceri. In total au sa-mi dea din luna Ianuarie-Iunie 2018, 3978 lei. Din cauza stresului la care am fost supusa am facut depresie , atac de panica , si am fost gasita si cu tumora canceroasa la rinichiul stang. M-au terminat atat fizic cat si psihic. Nu sunt sigura pe care au escrocat-o. In luna Iunie 2017, numitul Ticu Ion pe care l-am girat, a decedat. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca ii pot da in judecata pe sotie si fiu. Eu am 71 de ani si nu-mi ajung banii pentru medicamente si alte cheltuieli lunare pe care le am traind la limita sariciei. Multumesc anticipat!

Angajati un avocat. Legea va da dreptul sa dati mostenitorii in judecata pentru a incerca recuperarea banilor. Daca instanta va da dvs. castig de cauza, ii puteti ulterior executa silit pentru obtinerea sumei datorate. Este singura solutie pe care o aveti la indemana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare va rog. in urma partajului cu fostul sot ... Ucaa Ucaa Am sibeu i intrebare va rog. In urma partajului cu fostul sot in 2003 ,am vandut apartamentul conjugal ,am facut tranzactie cu fostul sot ca el sa ia 6000 ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa contest decizia judecatorilor Pepene cristi dragos Pepene cristi dragos Va rog cititi cu atentie . Pe data de 10 decembrie 2017 sa nascut fiul meu , la aproximativ o luna de la nasterea lui , sotia a facut niste depresii si nu sa ... (vezi toată discuția)
Informare elypratza elypratza Sunt casatorita de 40 de ani, si locuim in Canada. Sotul meu nu a mai lucrat in ultimii 10 ani, si a obtinut o pensie medicala pe motive de boala domeniul ... (vezi toată discuția)