In anul 2015 , la insistentele numite Ticu Florina si a fiului sau Ticu Catalin (care stiau ca sotul ei are ciroza si nu mai traieste mult) m-au rugat sa-l girez la 2 CAR-uri in Bucuresti. De cand au facut imprumutul nu au platit niciun ban iar CAR-urile au dat creditul pe mana executorilor si mi
s-a facut oprire pe 1/2 din pensie adica 663 de lei lunar. Mergand la ei am facut o intelegere scrisa cu Ticu Ion (ca banii care-mi sunt retinuti sa-mi fie restituiti de fiul si nora acestuia) . O perioada mi-au dat banii, dar din luna Ianuarie 2018 , nu vor sa-mi mai dea bani spunand ca nu au de unde. Ei au foarte multe afaceri. In total au sa-mi dea din luna Ianuarie-Iunie 2018, 3978 lei. Din cauza stresului la care am fost supusa am facut depresie , atac de panica , si am fost gasita si cu tumora canceroasa la rinichiul stang. M-au terminat atat fizic cat si psihic. Nu sunt sigura pe care m-au escrocat. In luna Iunie 2017, numitul Ticu Ion pe care l-am girat, a decedat. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca ii pot da in judecata pe sotie si fiu. Eu am 71 de ani si nu-mi ajung banii pentru medicamente si alte cheltuieli lunare pe care le am traind la limita sariciei. Multumesc anticipat!
In anul 2015 , la insistentele numite Ticu Florina si a fiului sau Ticu Catalin (care stiau ca sotul ei are ciroza si nu mai traieste mult) m-au rugat sa-l girez la 2 CAR-uri in Bucuresti. De cand au facut imprumutul nu au platit niciun ban iar CAR-urile au dat creditul pe mana executorilor si mi
s-a facut oprire pe 1/2 din pensie adica 663 de lei lunar. Mergand la ei am facut o intelegere scrisa cu Ticu Ion (ca banii care-mi sunt retinuti sa-mi fie restituiti de fiul si nora acestuia) . O perioada mi-au dat banii, dar din luna Ianuarie 2018 , nu vor sa-mi mai dea bani spunand ca nu au de unde. Ei au foarte multe afaceri. In total au sa-mi dea din luna Ianuarie-Iunie 2018, 3978 lei. Din cauza stresului la care am fost supusa am facut depresie , atac de panica , si am fost gasita si cu tumora canceroasa la rinichiul stang. M-au terminat atat fizic cat si psihic. Nu sunt sigura pe care au escrocat-o. In luna Iunie 2017, numitul Ticu Ion pe care l-am girat, a decedat. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca ii pot da in judecata pe sotie si fiu. Eu am 71 de ani si nu-mi ajung banii pentru medicamente si alte cheltuieli lunare pe care le am traind la limita sariciei. Multumesc anticipat!
~ final discuție ~