avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cand pot pleca in pensie la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cand pot pleca in pensie la limita de varsta

Ma numesc Tomita(femeie) , implinesc 54 ani in aprilie 2010, am 32 ani vechime in campul muncii din care 17 ani si 6 luni grupa a 2-a.

Cand pot iesi la pensie cu limita de varsta???

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: aijin , utilizator 14:37, 3 Noiembrie 2009
Pensie pentru limita de varsta, cu reducerea varstei standard de pensionare, pentru activitate dasfasurata in conditii deosebite de munca, incepand cu Octombrie 2012, respectiv la implinirea varstei de 56 ani si 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul pensiei CAMELIA JIMAN CAMELIA JIMAN VIN CU O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA AM 32DE ANI MUNCITI DINTRE CARE 19 IN GRUPA 2 AVAND IN VEDERE CA SANT NASCUT IN APRILIE 1950.CAND POT IESI LA PENSIE (vezi toată discuția)
Calcul data de iesire la pensie humita14 humita14 Buna ziua. Daniel Humita ma numesc . As dori sa aflu pentru mama mea cand poate sa iese la pensie la limita de varsta. Este nascuta in 1957 luna aprilie ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare kittybutnariu kittybutnariu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: cand se poate pensiona o femeie nascuta in data de 3.01.1956, care a muncit 36 ani si 6 luni, ... (vezi toată discuția)