avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul data de iesire la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul data de iesire la pensie

Buna ziua.
Daniel Humita ma numesc .
As dori sa aflu pentru mama mea cand poate sa iese la pensie la limita de varsta.
Este nascuta in 1957 luna aprilie ziua 23. Are lucrati 24 de ani si 4 luni in gurpa a2a de munca + 10 ani si 6 luni in grupa a3a de munca + 7 luni somaj si actualmente inca lucreaza.
Imi puteti raspunde la nelamurire?
Va multumesc anticipat.
Stima.
Cel mai recent răspuns: humita14 , utilizator 19:18, 1 Martie 2010
1. Conform Legii 19/2000, poate beneficia de pensie pentru limita de varsta, cu reducerea varstei standard de pensionare, pentru activitate dasfasurata in conditii deosebite de munca, incepand cu octombrie 2011, respectiv la implinirea varstei de 54 ani si 6 luni.
2. Pana atunci insa va intra in viogoare o noua lege a pensiilor asa ca tineti aproape de noi, sa aflati noutati.
Va multumesc frumos , ati fost prompt si m-ati lamurit .
Ati castigat inca un vizitator pe site probabil permanent pentru ca observ ca aveti stiri interesante cel putin cele care imi vin in mail.
Echipa serioasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot pleca in pensie la limita de varsta bodo gabriella bodo gabriella Ma numesc Tomita(femeie) , implinesc 54 ani in aprilie 2010, am 32 ani vechime in campul muncii din care 17 ani si 6 luni grupa a 2-a. Cand pot iesi la ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata femei craciun_adrian57 craciun_adrian57 sunt nascuta pe 02 09 1957,am 32 de ani de cotizare din care 16 in grupa a 2 de munca si am nascut si crescut 5 copii.M-ar interesa la ce varsta as putea iesi ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei CAMELIA JIMAN CAMELIA JIMAN VIN CU O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA AM 32DE ANI MUNCITI DINTRE CARE 19 IN GRUPA 2 AVAND IN VEDERE CA SANT NASCUT IN APRILIE 1950.CAND POT IESI LA PENSIE (vezi toată discuția)