avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ISC emite adrese contradictorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ISC emite adrese contradictorii

Unde m-as putea adresa,in cazul in care in urma unei sesizari,ITC,imi comunica mie ,printr-o adresa scrisa,o decizie si celui reclamat ii da tot scris o decizie contradictorie,#-o semnata de un alt director din cadrul aceleiasi institutii,pt.a se folosi de ea la tribunal(inregistrata,ca emisa chiar in ziua procesului)...Se pare ca degeaba m-as adresa tot itc-ului!!!::stunned:

Alte discuții în legătură

Mutare usa apartament fara acordul vecinilor direct afectati de vecinatate gungrave gungrave Buna ziua. Apartamentul de langa mine a fost cumparat acum cateva luni de noi proprietari care s-au gandit sa isi mute usa de la intrare luand astfel din holul ... (vezi toată discuția)
am fost trimis in co fara plata fara sa semnez o decizie Gurbaneanu Gurbaneanu Am fost anuntat in luna noiembrie ca de la 1.12 .2011 sant in concediu fara plata , deoarece firma nu mai are de munca si nu are bani , am intrebat daca exista ... (vezi toată discuția)
Decizia antedatata emisa de directorul unei institutii publice este legala? Lynuxxx Lynuxxx Sunt functionar public intr-o instututie publica, institutie ce acum patru luni, respectiv in luna IULIE 2014 a primit aprobare pentru un proiect din fonduri ... (vezi toată discuția)