avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere cu permis suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere cu permis suspendat

Buna seara! Am un prieten caruia i a fost suspendat permisul si a fost oprit de politie si trimis in judecata unde la primul proces a primit pedeapsa de 1 an si 2 luni cu suspendare.
Prietenul meu a condus fara permis de conducere si a fost prins si pt a 2a oara, acum pedeapsa fiindu i marita la 2 ani si 3 luni.
A pierdut procesul ieri, iar seara a fost luat spre puscarie.
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Exista vreo posibilitate sa iasa pe cautiune si sa stea o perioada acolo cat mai scurta?
Va rog sa ma sfatuiti la ce prodecuri poate sa actioneze ca sa fie liber .
Va rog din suflet. Multumesc !
Nu poate sa mai faca nimic acum, trebuie sa isi execute pedeapsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis de conducere Rania21 Rania21 Buna seara! Am un prieten caruia i a fost suspendat permisul si a fost oprit de politie si trimis in judecata unde la primul proces a primit pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)
Condamnat la un an inchisoare cu suspendare alexandra1988 alexandra1988 Am un prieten pe care la prins politia conducand fara permis,de curand a aflat ca a fost condamnat pt aceasta fapta la 1 an inchisoare cu suspendare,termen ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)