avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este corectcum procedeaza un patron?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este corectcum procedeaza un patron?

Buna ziua .Azi într-o sedinta la serviciu am fost amenintate "Sa nu care cumva sa nu veniti ca bonurile de masa nu le mai primiti"Axestea suntbonurile pe luna iunie invaloare de 230 lei.Iar cele care vin ca sunt Domn va dau 2 bonuri de 10 lei fiecare .Este normal ce face acest pstron.Eu am zis ca nu ma duc dar risc sa nu mai imi dea bonurile .Ce pot face în cazul acesta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 27 Iunie 2018
Unde sa nu veniti? Detaliati problema.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corect cum procedeaza un patron? Dragomir lorena ionelia Dragomir lorena ionelia Buna ziua .Lucrez la o croitorie si azi am am avut o sedinta cu patronul la 11 :30 , la care am participat cu toate fetele in sectie la aceasta ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca si desfacere contract skagul skagul Prin prezenta va relatez urmatoarele in data de 10.07.2015 am fost de servici schimbul ii incepand cu ora 14 si 30 de minute.am ajuns la munca m-am semnat ... (vezi toată discuția)
Lucrat peste program, preaviz, demisie, consecinte daca nu se sta pana la capat in preaviz Minierocks Minierocks Buna ziua! Am probleme in cu patronii magazinului la care lucrez.Ne tin la lucru pe mine si pe colegi doua week-end-uri pe luna 14 ore sambata si 11 ore ... (vezi toată discuția)