avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica-venituri realizate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica-venituri realizate

In ce categorie de venit sa incadrez veniturile obtinute in 2017 din dobanzi la depozite din banca? Ce obtiune sa aleg din cele prevazute la punctul 1.1.A.1. din declaratie?
Cel mai recent răspuns: Adriana_Stoica , utilizator 17:08, 28 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc....credeam ca trebuie declarat pentru calcularea CASS....Eu sunt pensionara, pot sa atasez la declaratie cuponul de pensie?

Mai am o intrebare: in Registrul de evidenta contabila (sunt PFA) ce sume trec?....nu sunt explicatii concrete in ordinul Ordinul Ministerului Finanțelor Publice nr. 3.254/2017 . Am incasari si plati conform registrului de incasari si plati. Voi completa doar doua randuri, adica "x"lei incasati si "y" lei cheltuiti? Daca elimin TVA-ul din cheltuieli sumele nu mai corespund cu registrul.

Multumesc pentru rabdare si intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de evidenta fiscala Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt PFA-activitate cod CAEN 7112, contabilitate in partida simpla. Nu sunt platitoare de TVA, am incasari de la firme platitoare de TVA. Nu am facut achizitii ... (vezi toată discuția)
Infintare pfa 2018 AnamariaV. AnamariaV. As dori sa imi infintez un PFA la inceputul anului 2018. Care sunt actele necesare, ce costuri si impozite implica? Exista un prag minim pe care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pentru 2018 Margacc Margacc Buna ziua, Sunt PFA si incerc sa imi completez declaratia unica. Am cateva nelamuriri pentru care va rog sa ma ajutati. In declaratia unica completata in ... (vezi toată discuția)