avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

Buna dimineata,
În 2012 am început consolidarea jumatatii de casa facuta din chirpici,foarte degradata,mostenit de la parintii mei ,decedati în prezent.Am citit pe avocatnet.ro ,în acea perioada,ca la sate nu este nevoie de autorizatie de constructie,consolidare s-au reparatie,pentru casele cu parter.Cum nu mai gasesc acest articol,as dori sa stiu,daca mai este valabil si în prezent,s-au legea s-a schimbat între timp.Lucrarile le-am terminat în 2013.Pe atunci aveam succesiunea dupa tata facuta cît si Contract de Donatie dupa mama,dar nu aveam cadastru si intabularea acestei mosteniri.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Georges.

Alte discuții în legătură

Donatie ContSters252627 ContSters252627 va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa mostenita pirko pirko Buna ziua, Am urmatorul caz complicat  - Cu sora mea suntem mostenitoare dupa Tata a jumatate dintr-o casa construita in concubinaj - Terenul este pe ... (vezi toată discuția)