avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru

Buna ziua.Daca am doua loturi de teren extravilan, ambele cu cadastru realizat in ani diferiti, cum pot sa le unesc sa am o singura proprietate cadastrata? daca scrie pe planul de amplasament: fara pozitionare certa datorita lipsei planului parcelar, ce inseamna?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena13 , utilizator 10:42, 29 Iunie 2018
Daca scrie: ``fara pozitionare certa datorita lipsei planului parcelar``, inseamna ca primaria nu are plan parcelar, adica nu a fost masurata toata tarlaua. Puteti alipi cele 2 imobile printr-o documentatie de alipire. Trebuie sa luati legatura cu un topograf autorizat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cadastru si suprapunere cu vecin care face puz oanapetrica oanapetrica Buna ziua, am si eu o problema cu respingerea unui cadastru deoarece se suprapune cu cel al vecinului , terenul este extravilan. Acum el a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un teren "înregistrat în planul cadastral fără localizare certă datorită lipsei planului parcelar"? BarbuMed BarbuMed Vă rog mult să mă ajutaţi cu o clarificare la problema următoare. Am un teren in extravilan pentru care la Cadastru s-a pus menţiunea [i]\"imobil ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am un teren extravilan cu următoarea observație ... Marinela.olari Marinela.olari Bună seara, Am un teren extravilan cu următoarea observație trecuta pe extras cf: Teren neimprejmuit, Imobil înregistrat în plan cadastral fără ... (vezi toată discuția)