avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită despagubire in bani conform legii 247/2005
Discuție deschisă în Executare silită

despagubire in bani conform legii 247/2005

Sunt in posesia unui titlu de plata emis de ANRP conform legii 247/2005.emisa in data de 14.07.2009 pentru suma de 500000 lei.
Conform legii suma se plateste in doua transe in termen de 15 zile dar nu mai mult de 2 ani.
Ce posibilitati legale am de a intra in posesia banilor mai repede - somatie de plata , sau executare silita a AVAS etc?
Se pot actualiza sumele daca plata se face mai tarziu?
Trbuie notificat cineva pentru a grabi acest proces?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:13, 19 Noiembrie 2009
Atentie mare la amanunte!Intr-adevar 15 zile dar....
," îi va transfera despăgubirea în numerar în termen de 15 zile calendaristice de la data existenţei disponibilităţilor financiare;"
Si cum nu sunt disponibilitati :(( ANRP este perfect acoperitaB-)
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de plata legea 10 cdrumea cdrumea Eista vreo metoda de a grabi intrarea in posesie a banilor primiti prin titlu de plata emis de ANRP conform legii 10 ? In mod normal plata se face in doua ... (vezi toată discuția)
Titlu despagubire foicaghita foicaghita Am un dosar solutionat la ANRP legea 247/2005 pentru care am optat plata in numerar. Guvernul printr-o ordonanta recenta a amanat platile in numerar pe o ... (vezi toată discuția)
Intrebare dosar legea 290 / 2003 chirila12 chirila12 Buna ziua, am primit saptamana asta prima transa de bani de la ANRP pentru un dosar legea 290 depus la ei din august 2007, si spre surprinderea mea suma era ... (vezi toată discuția)