avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... titlu de plata legea 10
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

titlu de plata legea 10

Eista vreo metoda de a grabi intrarea in posesie a banilor primiti prin titlu de plata emis de ANRP conform legii 10 ?
In mod normal plata se face in doua transe de cate 250000 lei in termen de doi ani ( ceea ce eu nu cred ca se va intampla )
Cel mai recent răspuns: antonescu gheorghe , utilizator 18:18, 18 Noiembrie 2009
Potrivit Leg. nr.247/2005 există posibilitatea să depuneţi o cerere în care să arătaţi, dacă este cazul; că aveţi o situaţie financiară precară, că ,suferiţi de o anumită maladie severă, etc şi să solicitaţi rezolvarea cu prioritate.
Sper să aveţi succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire in bani conform legii 247/2005 cdrumea cdrumea Sunt in posesia unui titlu de plata emis de ANRP conform legii 247/2005.emisa in data de 14.07.2009 pentru suma de 500000 lei. Conform legii suma se plateste ... (vezi toată discuția)
Legea 10 lorinaflorina lorinaflorina In 2001, mama mea a inceput demersurile necesare pentru a beneficia de despagubirile ce se cuveneau conform legii10/2001, . Dupa nenumerate acte ce i s-au ... (vezi toată discuția)
Trebuie platit impozit si depusa declaratie pentru transe incasate cu titlu de despagubire anrp? ContSters258055 ContSters258055 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: o persoana fizica, care a obtinut de la ANRP un titlu de despagubire in baza Legii ... (vezi toată discuția)