avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amanare infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amanare infiintare SRL

Buna ziua tuturor! Imi doresc sa infiintez un SRL, am depus toate actele si raspunsul primit pe site-ul ONRC este "nu se respecta prev art 28,29,30 din OMJ 2594/2008 -avand in vedere ca denumirea prezionta elemente de similaritate cu o sc existenta. Termen soluționare: 16-07-2018" Ce ar trebui sa fac in situatia aceasta? Doar sa astept pana la aceasta data? Multumesc tuturor.

Alte discuții în legătură

Amanare dosar infiintare srl adrian_tudor89 adrian_tudor89 Buna ziua! Urmare a depunerii actelor pt. infiintare, primesc amanare cu motivul: \"codul caen 4210 este gresit in actul constitutiv si in decl. model 2, ... (vezi toată discuția)
Pot sa am si o intreprindere individuala? florinn28 florinn28 Buna seara Am un SRL SI UN IF POT SA AM SI INTREPRINDERE INDIVIDUALA AVAND IN VEDERE CA TOT EU SUNT ADMINISTRATOR AM PRIMIT RĂSPUNS DE ONRC că nefiind ... (vezi toată discuția)
Dovada rezervare societate - srl udrea.constantin udrea.constantin Buna ziua, va rog. am făcut o rezervare de denumire SRL online (rezervarea are semnătura electronica). in urma aceste dovezi am întocmit toate actele ... (vezi toată discuția)