avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dovada rezervare societate - SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dovada rezervare societate - SRL

Buna ziua,
va rog. am făcut o rezervare de denumire SRL online (rezervarea are semnătura electronica). in urma aceste dovezi am întocmit toate actele necesare înmatriculări srl-ului . ONRC im amana dosarul pe motiv: Denumirea societății nu prezinta elemente de distinctivitate fata de alte denumiri ale profesioniștilor inregistrate anterior - art. 39 OMJ 2594/C/2008". menționez ca rezevarea denumirii am facut-o online-urmare am primit dovada cu semnătura electronica. ce este de facut? sa înțeleg ca serviciul online nu este valabil.
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 13:38, 5 Februarie 2018
va rog, un răspuns ...
Buna ziua,

Pana la noul termen de solutionrare, va trebui sa refaceti rezervarea direct la ghiseul de la Registrul Comertului, NU mai faceti online.

Serviciul online este valabil, dar rezervarea este facuta pe proprie raspundere pana la verificarea de catre persoana desemnata...

Dupa efectuarea rezervarii, va trebui sa refaceti toate actele, inclusiv cele de la notar/ avocat/ banca,

Numai bine,
Andra Cazacu
Ajutor Firma



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare dosar infiintare srl adrian_tudor89 adrian_tudor89 Buna ziua! Urmare a depunerii actelor pt. infiintare, primesc amanare cu motivul: \"codul caen 4210 este gresit in actul constitutiv si in decl. model 2, ... (vezi toată discuția)
Firma de transport marfa Enais Enais Buna ziua Va rog sa-mi spune-ti care sunt actele necesare pentru demararea uneı firme se transport intern şi international de marfa cu microbuze intre ... (vezi toată discuția)
Ajutor completare cerere pe situl portal onrc hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Doresc sa-mi completez o CERERE DE VERIFICARE / REZERVARE DENUMIRE FIRMA pe situl portal.onrc.ro si am ajuns la un impas. Sunt la pasul ... (vezi toată discuția)