avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajutor completare cerere pe situl portal ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajutor completare cerere pe situl portal ONRC

Buna ziua,

Doresc sa-mi completez o CERERE DE VERIFICARE / REZERVARE DENUMIRE FIRMA pe situl portal.onrc.ro si am ajuns la un impas. Sunt la pasul Documente unde mi se cere OPIS DE DOCUMENTE DEPUSE PENTRU ÎNREGISTRARE.
Ce documente ar trebui atasate aici?

Si in alta ordine de ideii in ghidul lor, la acest pas zic ca:
Incarcarea unui fisier pdf ce poarta semnatura electronica este obligatorie.
Ce este aceasta semnatura electronica si cum pot face rost de ea? sau cum o aplic acelor scanari de documente?

Multumesc anticipat pentru lamuriri.
Gabriel
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 09:55, 15 Ianuarie 2013
Tipariti formularul si completati-l de mana si nu mai este necesara semnatura electronica.
Mergeti la sediul lor si va verifica pe loc disponibilitatea unei denumiri, apoi in maxim 30 min vi se elibereaza dovada rezervarii denumirii.
Va sunt necesare copie CI si chitanta de plata a taxei la casiera lor, precum si imputernicire daca rezervati denumirea pentru alta persoana.

Daca doriti sa aplicati online, este obligatorie semnatura electronica ce presupune inregistrarea intr-o baza de date, etc
Multumesc pentru raspuns. Ideea este ca nu prea am timp sa ajung la ei si as dori sa stiu cum pot face sa rezolv online.
Imi puteti spune cum fac rost de aceasta semnatura electronica si ce documente ar trebui sa atasez la acel pas? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire firma amrita950 amrita950 Buna ziua, 1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente? Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)
Dovada rezervare societate - srl udrea.constantin udrea.constantin Buna ziua, va rog. am făcut o rezervare de denumire SRL online (rezervarea are semnătura electronica). in urma aceste dovezi am întocmit toate actele ... (vezi toată discuția)
Rezervare nume partid mircea2010 mircea2010 Sunt interesat de conditiile si procedurile pentru rezervarea denumirii si procedura inregistrarii unui partid! Nu stiu daca am ales categoria si forumul ... (vezi toată discuția)